Het online B2B-platform voor bedrijven

die kennis delen om in contact te komen met nieuwe klanten

Wat kan Xperwise voor jouw bedrijf betekenen?

Door de enorme bundeling aan kennis is Xperwise een ‘must’ bij vraagstukken over o.a. financieren, digitaliseren en personeel. De content wordt namelijk aangeleverd door de bedrijven en experts zélf. Aangevuld met achtergrond en onderzoek van uitgevers.

In plaats van direct te schrijven over jouw product of dienst, laat je eerst de meerwaarde zien met kennis -artikelen of -video’s. Creëer zo een loyaal en betrokken doelgroep. Wij geven inzicht in welke professionals jouw artikelen lezen en brengen de resultaten in kaart.

Bedrijfsnaam (invullen gewenst)

Voornaam (invullen gewenst)

Achternaam (invullen gewenst)

Uw e-mail (invullen gewenst)

Telefoonnummer (invullen gewenst)

Download

Waarom het B2B-platform Xperwise?

Op sociale platformen zoals Facebook en LinkedIn staat de persoon centraal. Xperwise is de aanvulling daarop; we zetten jouw organisatie centraal, promoten jouw ‘brand’ en verspreiden waardevolle content onder nu al > 150.000 MKB-organisaties. Dat doen we samen met de uitgevers en contentpartners. Samen zetten we jouw bedrijf op de kaart op basis van de inhoud. Met een mooi woord heet deze aanpak contentmarketing.

Door te publiceren op Xperwise bevestig je autoriteit en kennisleiderschap. Ondersteun jouw doelgroep in zijn informatiebehoefte en kom zo in contact met potentiële klanten.

Hoe werkt Xperwise?

Eigenlijk heel simpel. Schrijf relevante content over jouw kennisgebied of laat dat doen door de aangesloten uitgeverredacties. Xperwise organiseert de rest. Wij werken met actuele contentkalenders, specifieke thema's, optimaliseren en promoten jouw content, zorgen voor lezers en brengen de resultaten in kaart.

De lezer is jouw potentiële klant die zich bij organisatievraagstukken wil oriënteren. Hij bouwt op Xperwise zijn eigen dossier op met antwoorden op ‘hoe, wat en waar’. Als je publiceert op Xperwise is het alleen wel belangrijk dat jij goed weet wie je wilt bereiken.

"Ontdek de kracht van contentmarketing"

Bedrijfsnaam (invullen gewenst)

Voornaam (invullen gewenst)

Achternaam (invullen gewenst)

Uw e-mail (invullen gewenst)

Telefoonnummer (invullen gewenst)

Download